678 

uppstartade installationsprojekt under 2018. 

När helheten kommer först

Vi vill vara med dig hela vägen. Från första idé till färdigt resultat. Ömangruppen Projekt erbjuder därför helhetslösningar med fullständig kontroll och kvalité.

Värme

Vi kan hjälpa dig med alla typer av värme- och sanitetsinstallationer, från enklare värmesystem till avancerade industriella lösningar med värme och förnybar energi.

Energi

Vi utför installationer i fastigheter där vi levererar värme, ventilation och kylsystem. Genom att integrera solceller i helhetslösningen kan vi ge din fastighet en hållbar energiförbrukning.

Ventilation

Vi skapar bästa möjliga inomhusklimat för bostäder, kontor, offentliga och kommersiella lokaler. Vi har också lång erfarenhet av kostnadseffektiva ventilationslösningar för industrimiljö.

Automation

Vi erbjuder helhetslösningar inom fastighetsautomation för värme-, ventilation-, och kylsystem. Vi kan hjälpa till med både standardlösningar och speciallösningar med webbövervakning.

Kyla

Vi kan hjälpa dig med installation av klimat-, kyl och värmepumpsanläggningar till olika typer av fastigheter. Vi utför även särskilda lösningar för exempelvis ishallar, simhallar och klimatkammare.

Oavsett om det handlar om nyproduktion eller en större ombyggnad som kräver bygglov kan vi på Ömangruppen erbjuda fullständiga helhetslösningar. Vårt team utför alla typer av tekniska installationer och vi kan ta ett övergripande ansvar för alla installationer i projektet. Vi är med från första idé till färdigt resultat. Vi samordnar alla teknikområden i projektet och ser till att arbetet löper på precis enligt plan.

Du behöver inte oroa dig för krångligt pappersarbete gällande bygglov, kvalitetsplaner eller inköp. Vi ser till att allt flyter på ett korrekt sätt så att du kan luta dig tillbaka och få ett färdigt resultat som fungera precis som det ska.

Som alltid i våra projekt, tar vi stor hänsyn till miljön och erbjuder totallösningar som både är miljöeffektiva och energisnåla. Genom att redan från start, tydligt planera installationernas samverkan, kan vi minska båda de ekonomiska kostnaderna och påverkan på miljön.


 

Referensprojekt: Projekt

Ömangruppen levererar till miljonbygget ICON Växjö

Plats Växjö
Kund APP Properties
Tjänst Projektering och teknisk installation

Ömangruppen har fått förtroendet att som totalentreprenör ansvara för projektering och utförande av de tekniska installationerna i Växjös nya signaturfastighet ICON Växjö i Arenastaden. Ömangruppen utför detta arbete, en order värd 130 miljoner kronor, åt företaget APP Properties som står bakom bygget.

– Vi på Ömangruppen är glada över att fått ett totalansvar över de tekniska installationerna för denna ikonbyggnad i Växjö och ser fram emot resultatet 2018, säger Peter Arvidsson, VD Ömangruppen

Det 20 våningar höga byggprojektet ICON beräknas stå klart 2018 och förväntas bli centrum för Arenastaden, Växjö, med sina 37 000 kvadratmeter. Byggnaden kommer bland annat att inrymma hotell, restauranger, spa, bostäder och kontor.

– ICON Växjö är det största projektet vi fått ansvar över hittills, och vi ser detta som ett startskott för oss på Ömangruppen där vi hoppas på liknande uppdrag i framtiden, säger Ulf Dahlquist, försäljningschef Ömangruppen.

 

Läs mer om ICON:

Ömangruppens största projekt Icon är nu färdigställt

Ta en titt in i ICON:  

filmen om Icon Växjö får du se de olika miljöerna i byggnaden. Du får även höra Ömangruppens projektledare berätta mer om projektet.
>> Se filmen 


Hur kan vi hjälpa din organisation?

När du anlitar Ömangruppen kan du räkna med professionell och pålitlig hjälp. Vi tar alltid dina problem och förfrågningar på största allvar och du behöver aldrig oroa dig för oväntade händelser eller utgifter.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Ulf Dahlquist
Försäljning
+46-470-70 27 02
ulf.dahlquist@omangruppen.com

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster