person

Energinet

Start / Våra tjänster / Inneklimat

Inneklimat

Vi har närmare 30 års erfarenhet av att leverera kvalitativa lösningar och tjänster som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Vi tar ett helhetsansvar och ser till att ventilation, värme och kyla fungerar som det ska. För oss är det viktigt att ta ansvar för miljön. Vi erbjuder alltid lösningar som är snälla mot klimatet och som hjälper ditt företag att minska energianvändningen.  På så sätt kan vi också minska era kostnader.

Service och underhåll ökar installationernas livslängd

Förebyggande arbete och underhåll är nyckeln till lång hållbarhet. Genom att hålla god koll på våra kunders anläggningar bidrar vi med en säker drift, utan onödiga utgifter och oplanerade driftstörningar. Vi är noga med uppföljning och återrapportering via servicerapporter. Vi har löpande avstämningar för att hålla dig involverad och uppdaterad.

En pålitlig partner

När du samarbetar med oss på Ömangruppen kan du alltid räkna med personlig service. Som servicekund har du en personlig avtalsansvarig som kan svara på eventuella frågor. Om ett akut problem skulle uppstå i din fastighet ser vi till att hjälpa dig så fort som möjligt. Vi erbjuder ett journummer där du kan nå oss med akuta problem.

Vi kan hjälpa till med

 • Helhetslösningar för ventilation, värme, kyla och automation
 • Installation av solceller
 • Löpande serviceavtal
 • PropTech Connected
 • Driftövervakning på distans
 • Jourhjälp vid akuta problem

Vill du veta mer om inneklimat?

Skriv in din plats så matchar vi dig med närmaste kontaktperson

    Vill du att vi kontaktar dig om hur du kan sänka dina energikostnader?

    Referenser