person

Energinet

start / Nyheter / Ett bättre inneklimat och sänkta energikostnader för Elite Hotels
projekt
06 februari 2023

Ett bättre inneklimat och sänkta energikostnader för Elite Hotels

Att befintliga avtal leder till fler uppdrag är alltid något positivt. För Ömangruppen ledde ett välfungerande serviceavtal till ytterligare spännande projekt hos Elite Hotels i Växjö.

  • – Vi har ett serviceavtal med Ömangruppen sedan tidigare vilket fungerat väldigt bra. De är smidiga och enkla att ha att göra med i kombination med en bra prisbild, säger Anton Ramming, driftchef på Elite Hotels Växjö.

Öppningen av Miss Voon

Under våren 2022 påbörjades ett installationsprojekt i tillhörande restaurang Miss Voon där det bland annat installerades en kolgrill. Ett lyckat projekt för Miss Voon, vars restaurang i Stockholm finns med i Guide Michelins lista.

  • – Elite Hotels är en spännande samarbetspartner som sätter stora krav på oss, i och med sin komplexa miljö. Genom Elite Hotels fick vi också vara med vid installationen och öppningen av restaurang Miss Voon. Ett utmanande och roligt projekt som blev väldigt lyckat, berättar Patrik Lyckman, regionchef på Ömangruppen.

Att utföra arbete i hotell- och restaurangmiljö kan vara utmanande. Förutom att anpassa sitt arbetssätt krävs ett nära samarbete och förståelse för omgivningen.

  • – Ömangruppen har förstått hur man utför arbeten på bästa sätt samtidigt som man tar hänsyn till verksamheten. Mycket professionell och engagerad personal. Samarbetet har fungerat väldigt smidigt, från planering till utförande, berättar Anton Ramming.

Vikten av god innemiljö

  • – Vi på Ömangruppen är väldigt glada över vårt samarbete med Elite Hotels och att vi därigenom får möjligheten att arbeta tillsammans för att förbättra både inneklimatet och sänka energikostnaderna i deras fastigheter. Båda företagen är välkända inom sin genre, de är professionella och de förstår vikten av god innemiljö, avslutar Patrik Lyckman.
  • Miss Voon Växjö. Foto: Elite Hotels