person

Energinet

Människor avgör

Våra medarbetare är vår främsta tillgång. Genom personliga relationer, professionalitet och en hög servicenivå skapar vi mervärde för våra kunder. Ömangruppen är ett expanderande företag och vi söker alltid engagerade och duktiga medarbetare som vill vara med på resan. Vår ambition är att både företaget och våra medarbetare ska växa och utvecklas. Våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med vårt arbete. Kundrelationer och kompetens spelar en central roll hos oss.

Mer än hälften av våra medarbetare rekommenderar oss som arbetsgivare!

 

Våra värderingar

Ömangruppen är ett värderingsstyrt företag.
Våra värderingar skapar en gemenskap och vi-känsla som styr hur vi arbetar i vardagen.

 • Personliga

  Vi tar ansvar både som individ och team. Vi arbetar med stort engagemang för att uppnå gemensamma mål.

 • Nytänkande

  Vi drivs av möjligheter till förbättring och utveckling. Vi är nytänkande inom teknik och erbjuder alltid den bästa lösningen.

 • Professionella

  Vi håller vad vi lovar och utför rätt saker i rätt tid, både externt och internt. Vi är tillgängliga och uppträder korrekt.

       

Vårt löfte

Vi gör det vi säger och håller vad vi lovar!

Träffa medarbetare

Här får du träffa några av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba på Ömangruppen.

Vill du bli en i teamet på Ömangruppen?

Ömangruppen är ett expanderande företag. Vi söker alltid engagerade och duktiga kollegor som vill vara med på resan.  

Snabbfakta om oss

 

 • 150 anställda

Finns på 30 orter

30 år i branschen

Expertis inom  ventilation, kyla, värme, energi och automation

Social Hållbarhet

Vi värnar om din utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi vet att växer du, växer vi!

Genom mångfald, inkludering och jämställdhet ökar vi möjlighet för tillväxt. Det sociala klimatet hos oss präglas av prestigelöshet och gemenskap, där vi tillsammans hjälps åt att leverera högkvalitativ service hos våra kunder.

Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Du kan räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård. 

En välmående personalstyrka är lika med ett välmående bolag!


Introduktion för
nyanställda


Interna och externa utbildningar 

Kollektivavtal 

Friskvårdsbidrag

 

Arbetstids-förkortning

 

 

Företagshälso-vård och hälsokontroller

Kaffe, te och frukt på kontoret  

  

 • Rekryterings-bonus vid tips på kandidater vi anställer

 

Gratis mensskydd

  

Ersättning vid föräldraledighet

Hållbarhet i fokus

Ömangruppen har stort fokus på hållbarhet. Tillväxt måste vara hållbar på alla sätt. Därför arbetar vi med tre olika fokusområden där vi kan göra verklig skillnad och minimera de fotspår vi lämnar efter oss. Som medarbetare på Ömangruppen är det viktigt att du vill vara med och göra skillnad för framtidens klimat. Hela koncernen är miljödiplomerad och vi arbetar enligt miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. 

Utvecklas med oss!

Vi uppmuntrar och stödjer alla anställda i att utvecklas inom såväl sin yrkesroll som personligt. Kompetensutveckling kan fås på olika sätt, det kan vara att gå en intern eller extern utbildning. Det kan också vara att gå bredvid en erfaren kollega, studiebesök, interna konferenser, få stöd från närmaste chef eller annan medarbetare för att utveckla sin kompetens.

Vi har en egen utbildningskatalog där våra medarbetare enkelt kan se en sammanställning av interna och externa utbildningar som vi erbjuder. 

Samarbete med utbildningar

Det finns en stor efterfrågan på kunskap om energisystem i fastigheter. Kunskap om hur man skapar ett bra inomhusklimat samtidigt som man minskar energianvändningen kommer att bli allt viktigare i framtiden. Vi på Ömangruppen vill självklart bidra till att fler framtida kollegor utbildas och får den kompetens som efterfrågas av våra kunder. Därför samarbetar vi med olika utbildningsföretag och skolor i regionerna där vi är verksamma och erbjuder praktik och LIA platser.