person

Energinet

Start / Våra tjänster / Projekt

Projekt

Ömangruppen kan ta ett helhetsansvar vid installationsprojekt i alla typer av fastigheter; från industrier och ishallar till köpcenter, butiker och kontorslokaler. Vi erbjuder installationer som håller länge, har en låg driftkostnad och minsta möjliga påverkan på klimatet.

Vi kan hjälpa till med alla typer av värme- och sanitetsinstallationer, från enklare värmesystem till avancerade industriella lösningar med värme och förnybar energi. Vi kan också hjälpa till med installation av klimat-, kyl- och värmepumpsanläggningar till olika typer av fastigheter. Vi har lång erfarenhet av att hitta särskilda lösningar anpassade för exempelvis ishallar, simhallar och klimatkammare. I vårt erbjudande finns också helhetslösningar inom fastighetsautomation för värme-, ventilation-, och kylsystem.

Inom Ömangruppen arbetar totalt 150 medarbetare med många olika kompetenser. Vi har närmare 30 års erfarenhet i branschen och kan snabbt och professionellt hjälpa dig att hitta den bästa installationslösningen för din fastighet. Vi är med från start till mål och tar ansvar för helheten. Vi är noga med att säkerställa att systemen i din fastighet samarbetar, för att kunna få ner både energianvändningen och driftkostnaderna.

Vi kan hjälpa till med

 • Helhetslösningar för ventilation, värme, kyla, automation, energi och solceller
 • Projektering, montage och driftsättning
 • Arbete utfört av egna konstruktörer, montörer och tekniker
 • Installationer med lång livslängd och minsta möjliga miljöpåverkan
 • Utvecklings- och energisparprojekt

Behöver du hjälp med projekt?

Skriv in din plats så matchar vi dig med närmaste kontaktperson

    Vill du att vi kontaktar dig om hur du kan sänka dina energikostnader?

    Referenser