person

Energinet

start / Nyheter / ”Kunniga, kompetenta och lätta att ha och göra med”
projekt
27 januari 2023

”Kunniga, kompetenta och lätta att ha och göra med”

Plats: Ulricehamn
Kund: Stubo AB
Tjänst: Ventilation och OVK-arbeten

Sedan 2015 har Ömangruppen hjälpt fastighetsbolaget Stubo med deras kyla. Hösten 2022 utökades samarbetet ytterligare efter att Ömangruppen vunnit upphandlingen av ventilation och OVK för bolagets samtliga fastigheter.

  • – De uppfyllde alla krav vi ställde på leverantören samt hade det lägsta priset, säger Daniel Karlsson, fastighetsförvaltare och uthyrare på Stubo AB.

1100 lägenheter

Stubo AB är ett kommunägt fastighetsbolag i Ulricehamns kommun och äger fastigheter med cirka 1100 lägenheter. Som Ulricehamns eget bostadsbolag har de ett särskilt ansvar: att bidra till samhällsutveckling och tillväxt i kommunen. I praktiken handlar det både om att förbättra och modernisera nuvarande fastigheter och att bygga nytt.

– Integration och social sammanhållning i våra hus är en viktig komponent liksom att vi hela tiden arbetar för att skapa hållbara boenden och fastigheter samt arbetar för en hållbar förvaltning, berättar Daniel Karlsson.

Idag har Ömangruppen ansvar för all typ av ventilation- och OVK-arbeten i Stubos fastigheter.

  • – Än så länge har vi bara positivt att säga om Ömangruppen. Uppstarten av vårt samarbete har fungerat bra och de personer vi haft kontakt med har varit kunniga, kompetenta och lätta att ha och göra med, säger Daniel Karlsson.

Åtgärder som gör skillnad

Ömangruppen arbetar ständigt för att skapa miljö- och klimatförbättringar. Förutom arbetet med ventilation och OVK kommer regelbunden service att ske på större aggregat. En viktig åtgärd som hjälper Stubo att hålla aggregaten i gott skick och som samtidigt ökar dess livslängd.

  • – Vi upplever att STUBO är ett företag som gillar att jobba med förtroende och är öppna för bra förbättringsförslag, så vi är väldigt måna om att förvalta och förädla det förtroendet, avslutar John Ragnar, verksamhetschef Ömangruppen Borås och Ulricehamn.
  •  
Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Kontakta ditt närmaste Ömangruppen-kontor