Det personliga företaget med rötter i Småland

Ömangruppen är det ägarledda småländska företaget som har funnits på marknaden i över 25 år. Varje dag arbetar drygt 150 medarbetare på 18 orter för att skapa ett bättre inomhusklimat för både dig, miljön och framtiden.

Hela södra Sverige

Ömangruppen startades 1994, av växjöentreprenören Anders Öman. Företaget tog snabbt fart och drygt ett år senare har verksamheten ett tiotal anställda.

Idag är koncernen Ömangruppen ett ägarlett och värderingsstyrt bolag som finns på 18 olika orter runt om i södra Sverige och har 180 medarbetare. Under åren har företaget utvecklats kraftfullt och erbjuder idag fullständiga lösningar inom allt som rör värme, ventilation, kyla, energi och automation.

Det som kännetecknar Ömangruppen är framåtandan, den ständiga strävan efter att tänka nytt och stort. Under företagets alla år i branschen har vi fortsatt att utvecklas och hela tiden nått nya höjder.

En del av Proptech Sweden

Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner är två värderingsstyrda och ägarledda systerbolag i koncernen Proptech Sweden AB. Huvudkontoret finns i Växjö, men bolagen har verksamhet i hela södra Sverige, samt i Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning som hjälper fastighetsägare att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster. Läs mer om Axcell Fastighetspartner.

Ömangruppen tillsammans med Axcell fastighetspartner kan erbjuda helhetslösningar för fastigheter med specialistkunskap inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten, eller hjälper till med enskilda punktinsatser, helt utifrån kundens behov.

Personlighet

Stor del av framgången ligger hos medarbetarna och den personliga känslan som Ömangruppen alltid bär med sig oavsett uppdrag. Kunderna har alltid största fokus och är ständigt närvarande. Att bygga långsiktiga relationer och arbeta för trygghet är väsentliga delar för Ömangruppen.

Near4you

Near4You är ett rikstäckande samarbete mellan PropTech Sweden (Ömangruppens moderbolag), Indoor Energy och Teknisk Fastighetsservice. Near4You arbetar med rikstäckande service inom fastighetsteknik. Med 650 medarbetare på 45 orter, når vi 90 % av Sveriges fastigheter inom 60 minuter och kan erbjuda samma servicenivå som större, rikstäckande bolag.

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster