Det personliga företaget med rötter i Småland

Ömangruppen är det ägarledda småländska företaget som har funnits på marknaden i över 25 år. Varje dag arbetar våra 180 medarbetare på 18 orter för att skapa ett bättre inomhusklimat för både dig, miljön och framtiden.

Hela södra Sverige

Ömangruppen startades 1994, av växjöentreprenören Anders Öman. Företaget tog snabbt fart och drygt ett år senare har verksamheten ett tiotal anställda.

Idag är koncernen Ömangruppen ett ägarlett och värderingsstyrt bolag som finns på 18 olika orter runt om i södra Sverige och har 180 medarbetare. Under åren har företaget utvecklats kraftfullt och erbjuder idag fullständiga lösningar inom allt som rör värme, ventilation, kyla, energi och automation.

Det som kännetecknar Ömangruppen är framåtandan, den ständiga strävan efter att tänka nytt och stort. Under företagets alla år i branschen har det fortsatt att utvecklas och hela tiden nått nya höjder. Idag tar Ömangruppen ansvar för framtida generationer och arbetar aktivt med att minska jordens klimatpåverkan, genom att använda sig av smarta energilösningar.

Personlighet

Stor del av framgången ligger hos medarbetarna och den personliga känslan som Ömangruppen alltid bär med sig oavsett uppdrag. Kunderna har alltid största fokus och är ständigt närvarande. Att bygga långsiktiga relationer och arbeta för trygghet är väsentliga delar för Ömangruppen.

Near4you

Near4you är ett samarbetet mellan tre företag verksamma i samma bransch. Bolaget satsar på rikstäckande serviceavtal inom fastighetsteknik. Genom Near4You konkurrerar de tre företagen med de stora, etablerade rikstäckande bolagen. Företagen som ingår i satsningen är TFS (Norrland), Indoor Energy (Mellansverige) och Ömangruppen (södra Sverige). Tillsammans har företagen kontor på 29 orter i landet.

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster