person

Energinet

Hurra för Ömangruppen!

 

2024 fyller Ömangruppen 30 år. Det ska vi fira med tillbakablickar, roliga händelser, medarbetarberättelser och framför allt en stor dos framåtblickande. Vi fyller på sidan löpande så häng med!  

 

Våra 5 bästa energispartips

Under 30 år har vi gett råd och tips om hur fastighetsägare kan spara energi och samtidigt få ett bättre inomhusklimat. Vi vet också att det blir som allra bäst och mest kostnadseffektivt när vi genomför förändringarna tillsammans. Här kommer de allra bästa tipsen som vi, efter 30 år i branschen, vet funkar!

Långsiktiga relationer på 30 orter: “Det lokala teamet är nyckeln”

Ett mini-kontor där bordet fick agera både skrivbord och matbord, en 25-åring med bra kontakter och en stor dos hårt arbete. Så startade Ömangruppens första kontor utanför Växjö – det i Jönköping. 29 år senare hittar vi fortfarande Peter Arvidsson i Jönköping, men i en nygammal roll.

Fortsatt arbetsglädje efter 52 år på Ömangruppen

Är det tryggheten, kollegorna, arbetsuppgifterna eller något helt annat som gör att man stannar länge på en arbetsplats? Vilka kan vara bättre att fråga än Mats-Olof och Stefan som jobbat på Ömangruppen i 29 respektive 23 år? Här är deras recept på arbetsglädje.

För Rebecca Karlsson är Ömangruppen framtiden

Det tydliga fokuset på energi i kombination med möjligheten att få utvecklas, fick Rebecca Karlsson att söka sig till Ömangruppen. Ett år senare har hon ett omväxlande jobb där hon varvar uppdrag som energikonsult, med projektledning.

Fredagsgrill för sammanhållning och skratt

Sista fredagen varje månad tänds grillen på våra Ömangruppen-kontor runt om i landet. En uppskattad helgstart och tradition hos många av våra anställda. Vi lät Magnus Wilterhag, som förutom att vara grillmästare jobbar som servicechef i Jönköping, svara på några frågor om fredagsgrillningen. 

30 år med Anders Öman

Från enmansföretag till 150 medarbetare. Från Växjö till hela södra Sverige. Vi frågade Anders Öman om hans starkaste minnen under Ömangruppens 30 år. Och vad han är mest stolt över.