person

Energinet

start / Nyheter / Totalentreprenad för Scandic Hotell Växjö
14 november 2016

Totalentreprenad för Scandic Hotell Växjö

Ömangruppen har fått förtroendet att bygga om köks- och personaldelen för Scandic Hotell i Växjö. Uppdraget är en totalentreprenad med avancerad logistik.

Sedan tidigare har Ömangruppen ett serviceavtal med Scandic Hotell Växjö som ligger strategiskt beläget intill populära köpcentret Samarkand. Nu utökas förtroendet.

– Ömangruppen har fått uppdraget att bygga om Scandic Hotells kök och personalutrymmen. Det handlar om en totalentreprenad där vi ansvarar för såväl byggarbetena som el, VVS och ventilation med upphandling och projektledning av underentreprenörer. Bland annat kommer vi att bygga om hela köket, ett personalrum görs om till kylrum samtidigt som vi bygger ett helt nytt personalrum i källaren, berättar regionchef Håkan Svanberg.

Arbetet kommer att ske när hotellet är i drift, vilket ställer stora krav på projektledningen.

– Det faktum att vi sedan tidigare känner kunden och vet vad verksamheten kräver gör att vi kan erbjuda en trygg och effektiv byggprocess, konstaterar Håkan Svanberg.

För mer information, vänligen kontakta

Håkan Svanberg, Regionchef Ömangruppen,


Tel 0708-79 50 17

hakan.svanberg@omangruppen.com

Ömangruppen är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Företaget drivs av ett starkt miljöengagemang och vi vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Verksamheten har 60 medarbetare och omsätter cirka 100 miljoner. Ömangruppen verkar i hela södra Sverige med kontor i Borås, Jönköping, Växjö, Lund, Kalmar, Karlskrona, Gislaved, Nässjö, Ljungby och Älmhult. Läs mer på www.omangruppen.com.