person

Energinet

start / Nyheter / Solceller är en lönsam investering för framtidens miljö
29 juni 2018

Solceller är en lönsam investering för framtidens miljö

Ömangruppen är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat och minskar energiförbrukningen. Nu utökar vi vårt erbjudande med projektering och montering av solceller.

Solenergi skapar möjlighet att producera egen miljövänlig och prissäkrad el. Företag som investerar i solenergi ökar fastighetens värde, sänker sina driftskostnader och bidrar till en bättre miljö. Vi på Ömangruppen kan erbjuda ett helhetskoncept där solcellsinstallation integreras med fastighetens lösningar för ventilation, kyla, VVS och el.

Extra lönsamt med bidrag
Fram till slutet av 2019 kan både företag och privatpersoner ansöka om installationsbidrag på 30 % av installationskostnaden. Detta bidrag gör det extra förmånligt att installera solceller just nu. Stödet är dock begränsat och betalas ut så länge de avsatta pengarna räcker, så det finns anledning att inte vänta med ansökan om ditt företag funderar på att installera en solcellsanläggning.

Kontakta ditt närmaste Ömangruppen-kontor, så berättar vi mer om hur vi kan skapa ett bättre klimat, både för ditt företag och för miljön.