person

Energinet

start / Nyheter / Peter Arvidsson ny vd på Ömangruppen
ny vd
13 maj 2024

Peter Arvidsson ny vd på Ömangruppen

Ömangruppen har fått en ny vd. Det är Peter Arvidsson som har lång erfarenhet inom företaget och närmast kommer från tjänsten som försäljningschef. 

– Jag ser fram emot att kunna fokusera på Ömangruppen på ett ännu tydligare sätt. Vi ser en otrolig utveckling inom energisektorn med nya regler och ett stort intresse för hållbarhet bland fastighetsägarna. Där ska vi fortsätta ligga i framkant, säger Peter Arvidsson.

Även systerföretaget Axcell Fastighetspartner får en ny vd. Det är David Andersson, som tidigare varit verksamhetschef och key account manager på företaget.

– Det känns väldigt inspirerande att få vara ännu mer delaktig i hela Axcell och ta ett större ansvar. Vi ska fortsätta stärka vårt samarbete inom koncernen och på så sätt utöka vårt erbjudande. Helheten är koncernens styrka och det är också något som blir allt viktigare för våra kunder, säger David Andersson.

Nina Bremer som tidigare varit vd för både Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner fortsätter sitt arbete inom PropTech Energy koncernen, som nyligen utökats med ytterligare ett bolag – P2 Energi. 

– Vår koncern har under de senaste fyra åren dubblat omsättningen och med varsin vd får bolagen än mer kraft. Peter och David har bred och djup erfarenhet av branschen och det känns väldigt bra att de nu leder bolagen framåt, säger Nina Bremer.