person

Energinet

start / Nyheter / Ömangruppen välkomnar ny regionchef
31 oktober 2017

Ömangruppen välkomnar ny regionchef

Mattias Park arbetar sedan en vecka tillbaka som ny regionchef på Ömangruppens kontor i Jönköping. Mattias har regionansvaret för orterna Jönköping, Borås, Nässjö och Gislaved.

Mattias kommer senast från Corroventa Avfuktning AB som tillverkar avfuktare och utrustning för avfuktning och skadetorkning. Han arbetade där som försäljningschef för den nordiska marknaden.

– Tidigare anställningar har varit i ledande befattningar på företag som är materialleverantörer till byggbranschen. I botten finns ett genuint intresse för husbyggnation och inomhusmiljö som gjorde att jag en gång började läsa till högskoleingenjör och sökte min bana in i byggbranschen, säger Mattias-

Mattias gillar att Ömangruppen är ett företag som är värderingsstyrt. Det finns också ett starkt kundfokus tillsammans med ett brett tjänsteutbud som gör att det är väldigt inspirerande att vara en del av Ömangruppen.

– Värderingarna genomsyrar allt arbete från det stora till det lilla och ger verksamheten en ryggrad som skapar ett väldigt gott arbetsklimat, fortsätter Mattias.

Framtiden ser ljus ut och Mattias ser att vi fortsätter att utvecklas som företag och att expansionen fortsätter. Tillväxten sker kanske genom  geografisk närvaro på fler orter, fördjupade kundrelationer och genom att omfamna och implementera ny teknik med ett stort hänsynstagande till vårt resursanvändande.

– Det känns viktigt att erbjuda energilösningar där förnybara energikällor och miljöhänsyn får vara viktiga beslutsgrundande parametrar. Låg miljöpåverkan är något som vår kund oftast vinner på, rent ekonomiskt, men som vi alla vinner på för vår gemensamma miljö och framtid.

Om du vill komma i kontakt med Mattias Park så nås han på 036 – 34 40 54 eller mattias.park@omangruppen.com

 

För mer information, vänligen kontakta

Peter Arvidsson, VD Ömangruppen
036 – 34 40 55

peter.arvidsson@omangruppen.com