person

Energinet

start / Nyheter / Ömangruppen tar över VST Borås ABs verksamhet
27 september 2021

Ömangruppen tar över VST Borås ABs verksamhet

VST Borås har beslutat att avveckla nuvarande verksamhet. I samband med det kommer Ömangruppen att ta över all bolagets verksamhet som innefattar ventilation, OVK och energibesparingstjänster i Borås med omnejd.

Både VST Borås AB och Ömangruppen har många års erfarenhet inom ventilation och båda bolagen arbetar med långsiktiga kundrelationer. I samband med övertagandet kommer Ömangruppen att besöka VST Borås befintliga kunder för att prata om hur ett framtida samarbete kan se ut.

– Kunderna har varit nöjda tidigare och vi vill att de ska vara minst lika nöjda med oss på Ömangruppen. Vi har ett bredare tjänsteutbud och vi är en större organisation med kapacitet att lösa problem snabbt, vilket vi hoppas upplevs som positivt för kunderna, säger John Ragnar, verksamhetschef på Ömangruppen.

VST Borås kommer att ombildas och så småningom att drivas vidare med annan verksamhet. Morgan Svensson på VST Borås kommer att gå i pension medan Gabriel Öien kommer att kunna fortsätta betjäna kunderna, men då i Ömangruppens kläder.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta Ömangruppen i Borås