person

Energinet

start / Nyheter / Nytt kontor vid Spillepengen i Malmö
14 september 2020

Nytt kontor vid Spillepengen i Malmö

Nu flyttar systerbolagen Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner in i nya, gemensamma lokaler på Hakegatan vid Spillepengen i Malmö. Flytten till det nya området innebär också starten på ett nytt samarbete med fastighetsägaren Areco Properities.

De nya lokalerna på Hakegatan blir ett regionkontor för Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner och en samlingspunkt för administrativ personal och tekniker.

– Vi har fått en riktigt bra arbetsmiljö med ergonomiska arbetsplatser och fräscha lokaler, en arbetsplats som vi är stolta över och gärna visar upp. Läget är strategiskt väldigt bra med närhet till alla områden i Malmö och till både inre- och yttre ringvägen, säger Patrik Syde, chef på Ömangruppen i Skåne.

Nya grannar och nya samarbeten

Areco Properties har själva sitt huvudkontor på området, tillsammans med flera av Areco-koncernens industribolag.

– Ambitionen är att det ska vara ett trevligt område med både industriverksamhet och kontor. Vi gillar att ha kontakt med våra hyresgäster och nyttja varandras kunskap. Det finns stora fördelar med att många bolag som vi samarbetar finns inom samma område, säger Victoria Areskog, fastighetschef på Areco Properties.

Areco Properties äger totalt åtta fastigheter vid Spillepengen och Ömangruppen ansvarar för drift och service av ventilation och kylsystem.

– Samarbetet har kommit igång bra redan. Ömangruppen har gått igenom alla våra fastigheter och tillsammans ska vi göra en långsiktig plan för att förbättra inomhusklimatet. Vi har också fått hjälp med en energianalys för att få en överblick över hur energianvändningen fördelas över verksamheten, säger Victoria Areskog.

Läs mer om Areco Properties

 

Kontakta oss

Ömangruppen Svenska AB, Skåne
Hakegatan 1
211 24 Malmö

Tel. 040-940 190