person

Energinet

start / Nyheter / Ny verksamhetschef för Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen i Borås
05 februari 2021

Ny verksamhetschef för Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen i Borås

John Ragnar kommer närmast från en roll som affärsområdeschef på Golvimporten. Han har en bakgrund inom försäljning och brinner för kundrelationer och teamwork. Hans nya utmaning blir nu att leda och utveckla Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen i Borås.

– Jag sökte mig hit eftersom jag vill arbeta med långsiktiga kundrelationer. Jag gillar helhetstänket, där vi är med både vid uppstart av projekt och i ett fortsatt samarbete genom våra serviceavtal. Det känns också spännande att få vara med och bygga upp en helt ny tjänst i Borås, säger John.

John kommer ursprungligen från Linköping, men har även hunnit med en period i Jönköping innan han landade i Borås och senare började arbeta som säljare på Infinitum Recycling. År 2017 började han på Golvimporten där han arbetade med kundvård och försäljning, som eftermarknadschef och senare som affärsområdeschef.

– Jag tror att mina tidigare erfarenheter kommer vara till stor nytta här. När det gäller ledarskap så ser jag mig själv som en stark relationsbyggare. Jag vill skapa en familjär känsla i teamet och vara en närvarande chef i det dagliga arbetet, säger han.

John har varit engagerad i ungdomsverksamhet och idrott och har spelat fotboll i IK Tord i Jönköping och i Norrby IF i Borås i division ett. På senare år har det istället blivit fokus på löpning och padel, samt att umgås med familjen.

– Lagidrotten har varit en stor del av mitt liv och därifrån har jag fått med mig att det är lättare att lyckas om man gör det tillsammans. Jag har fått ett väldigt gott intryck av företaget de här första veckorna, det är ett härligt gäng i Borås. Ömangruppen och Axcell har ett professionellt och grundligt tänk, säger John.

En heltäckande partner

– Borås växer väldigt mycket och det finns stora möjligheter för oss som bolag att kunna växa med staden, både när det gäller projekt- och serviceverksamhet, säger John.

Systerbolagen Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen delar kontor på Källbäcksrydsgatan i Borås, vilket skapar stora möjligheter för samarbete. Tillsammans kan de erbjuda kunderna helhetslösningar för fastigheter, med allt från projektledning och installationsarbete till fastighetsskötsel och lokalvård.

– Det känns bra att vi nu har en person på plats som kan leda utveckling och expansion av vår verksamhet i Borås och Södra Älvsborg, säger Jan-Erik Andersson, regionchef på Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen.

 


 

Kontaktinformation

john.ragnar@omangruppen.com
033-430 90 74

Växel Borås: 033-25 62 20