person

E-vakt

start / Nyheter / Magnus Rosengren är ny regionchef i Kalmar
rekrytering
04 maj 2021

Magnus Rosengren är ny regionchef i Kalmar

Magnus Rosengren är nu på plats som chef för Axcell och Ömangruppen i region Ost. Han kommer närmast från en tjänst som produktions- och utvecklingschef på Arla och har många års erfarenhet från fastighets- och byggbranschen.

– Jag har tidigare haft kontakt med Axcell och Ömangruppen i rollen som kund. Det är två starka varumärken med väldigt engagerad personal och mycket potential. Mitt främsta fokus blir att utveckla våra nuvarande kundrelationer och arbeta för att hitta nya kunder, berättar Magnus.

Innan sin tid på Arla har han bland annat arbetat som teknisk chef inom slakteriverksamhet på KLS Ugglarp, produktionschef på Rörvik Timber samt drivit eget företag inom bygg och stängsling.

– Jag kommer att ha stor nytta av min kunskap inom bland annat fastighetsteknik och fastighetsskötsel. Genom att öka samarbetet mellan Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen kan vi erbjuda fler tjänster till fastighetsägaren. Det är en stor styrka för oss att vi kan hjälpa till med allt i från byggnation till städning, säger han.

Satsar på ostkusten

Magnus blir en del av koncernens ledningsgrupp och kommer tillsammans med verksamhetscheferna att driva och utveckla Axcell och Ömangruppen på ostkusten, från Kalmar och ner till Karlskrona.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Magnus till Ömangruppen och Axcell. I Magnus har vi hittat en person som brinner för ledarskap, försäljning och entreprenörskap. Han kommer bli ett bra tillskott till den organisation som finns på plats i Kalmar och den satsning som vi gör i regionen, säger Nina Bremer, VD för koncernen PropTech Sweden.

Magnus är född och uppvuxen i Kalmar. På sin fritid renoverar han hemma i villan, umgås med familjen, jagar eller tar en tur med båten.

– Kalmarregionen har stor potential och det känns kul att företaget fortsätter att satsa här. Jag är glad över att få vara med och utveckla verksamheten framåt på ett långsiktigt sätt, avslutar Magnus.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Kontakta Ömangruppen i Kalmar