person

Energinet

start / Nyheter / Magnus är ny servicechef på Ömangruppen
25 januari 2021

Magnus är ny servicechef på Ömangruppen

Magnus Wilterhag är nu på plats som servicechef på Ömangruppen i Jönköping. Han kommer närmast från en lång anställning i en koncern som arbetar med industriservice och underhåll, de senaste åren i bolaget Jernbro. Han är i grunden utbildad elektriker men har på senare år arbetat som serviceledare, underhållsingenjör och platschef.

– Jag kände att jag hade testat alla olika leden i verksamheten och var sugen på nya utmaningar. Detta är en ny bransch för mig, men i rollen som servicechef kommer jag att få nytta av mina tidigare erfarenheter som arbetsledare och som chef med personalansvar, två roller som båda innebar mycket kundkontakt, berättar Magnus.

Som servicechef kommer han bland annat att arbeta med att leda och fördela servicearbetet. Rollen innebär även ett stort kundfokus både när det gäller relationsskapande aktiviteter och försäljning.

– Teknikerna här har en väldigt hög kompetensnivå och ansvarar till stor del själva för sina kunder, men jag kan vara med och stötta när det behövs och tillsammans kan vi utveckla verksamheten.

Efterfrågan på energibesparingstjänster är ett område som ökar och där kan vi hjälpa både större och mindre företag att göra besparingar, berättar Magnus.

Magnus har tidigare haft kontakt med Ömangruppen i Värnamo, men då som kund.

– Vårt samarbete fungerade bra och jag fick ett jättebra intryck av företaget redan då. Jag brinner för teknik och har alltid arbetat med det på olika sätt. Jag ser fram emot att lära mig mer om de teknikområden som Ömangruppen arbetar med, säger Magnus.

När Magnus inte jobbar så ägnar han den största delen av fritiden till att umgås med familjen och renovera i hemmet. Även jakt och fiske är stora intressen.

 


 

Behöver ditt företag hjälp med inneklimat och energibesparing i fastigheter?

Kontakta Magnus:
magnus.wilterhag@omangruppen.com
036-330 05 65