person

E-vakt

start / “Jag utmanas och utvecklas hela tiden”
administratör
21 april 2022

“Jag utmanas och utvecklas hela tiden”

Namn: Hannah Eklundh
Ålder: 35
Ort: Oskarshamn, Västervik och Kalmar

Hannah Eklund har arbetat som administratör inom företaget i 13 år. I arbetsuppgifterna ingår fakturering och administration i anslutning till teknikernas arbete. Hon fördelar sina arbetsdagar mellan Ömangruppens kontor i Oskarshamn, Kalmar och Västervik.

 

Vad gör du om dagarna?
– Jag jobbar med ekonomi och administration kopplat till teknikernas arbete. Jag stöttar chefer och projektledare i administrativa frågor kring service- och ekonomisystem samt rapportering. Eftersom jag har arbetat här så länge så har jag kunskap om många olika delar och får hjälpa till där det behövs.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Att jobbet är så flexibelt och roligt. Jag gillar att jobba på olika orter och träffa många olika medarbetare. En stor fördel är att jag kan ha med mig mina hundar på jobbet, det gör att det blir mer hemtrevligt på kontoret.

Hur har verksamheten förändrats under din tid här?
– Det har varit intressant att se det lilla företaget utvecklas till ett stort företag. Idag har jag en stor organisation som backar upp, bra friskvårdsbidrag och mer möjligheter, samtidigt som den familjära känslan fortfarande finns kvar ute på orterna. Jag tycker det har varit en bra förändring.

Hur har du utvecklats i din yrkesroll?
– När jag såg jobbannonsen sökte jag mig hit och fick då vara med och starta upp administrationen i Oskarshamn. Mina arbetsuppgifter har varierat väldigt mycket genom åren. Jag har hela tiden jobbat med administration och ekonomi, men i perioder har jag också tagit hand om serviceavdelningen, packat och skickat material till olika projekt och rest runt och utbildat kollegor.

Vilka egenskaper krävs för att klara jobbet?
Du behöver vara stresstålig och snabbt kunna skifta fokus när det dyker upp akutjobb. Det krävs en servicekänsla, både gentemot våra kunder och för att hjälpa teknikerna så att de får rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb. Du måste också ha en del skinn på näsan för att se till att få in rätt underlag vid rätt tider och hålla deadlines.

Hur tänker du kring framtiden och din fortsatta utveckling?
– Jag är en person som behöver utmaningar och jag har hela tiden utvecklats här. Jag har utmanats med nya arbetsuppgifter löpande och så hoppas jag att det fortsätter. Om man bara vill så kan man utvecklas och hjälpa till med lite vad som.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag har två bordercollies och tävlar på elitnivå i olika grenar inom hundsport. Även naturen är viktig för mig och jag går gärna ut och vandrar i skogen. Jag har ett socialt jobb och jag tycker om det, men jag tycker också att ensamheten i att vara själv med hundar i skogen är rogivande.

 

Vill du jobba med oss på Ömangruppen? Se alla lediga tjänster