person

Energinet

start / Nyheter / Adam Arvidsson ny filialchef i Oskarshamn
28 juni 2019

Adam Arvidsson ny filialchef i Oskarshamn

Förra året började Adam Arvidsson på Ömangruppen i rollen som avtalssäljare i Kalmar. Nu går han över till rollen som filialchef i Oskarshamn och ser fram emot att bygga upp en stark serviceverksamhet med kundernas behov i fokus.

– Jag sökte mig till Ömangruppen eftersom jag gillar tänket att fokusera på helheten och att anpassa lösningarna efter varje kunds behov. Att engagera oss i hela anläggningar bygger ett värde, både ekonomiskt och när det gäller miljöaspekten. Det lönar sig att se att allt hänger ihop, säger Adam.

Adam är född och uppvuxen i Oskarshamn. På gymnasiet gick han elprogrammet och efter en tid i försvarsmakten arbetade han som elektriker på bland annat Elajo och sydsvenska elektriska med kunder inom industri och kärnkraft. Efter en flytt till Stockholm gick han över till att arbeta med kundrelationer och marknadsföring. Innan tjänsten på Ömangruppen arbetade han inom marknad och försäljning på Indoor Energy, ett företag som Ömangruppen samarbetar med i det gemensamma bolaget Near4You.

– De erfarenheter jag kommer ha mest nytta av är förståelsen för kundernas behov och att bygga kundrelationer. Jag gillar kundkontakterna och att göra affärer som blir win-win. Jag tycker också det är viktigt att behålla närheten både till kunder och till varandra, som det lilla företaget i det stora, säger Adam.

Ömangruppen satsar i Oskarshamn

I sin roll kommer Adam att fungera som ett nav för lokala frågor i Oskarshamn. Han kommer främst att jobba med att bygga en serviceavdelning som levererar en hög nivå. Fokus ligger på helhetslösningar för energibesparing, samarbete inom organisationen och den personliga kundkontakten.

– Detta är en region med tung industri och vi måste jobba för att bygga ett förtroende och ett kundvärde. Vi kommer att jobba främst med serviceavtalskunder, mindre ombyggnadsprojekt och på OKG. Kunden ska ha en personlig kontakt med sin tekniker och känna att vi håller det vi lovar. Vi ska leverera bra service och då blir det automatiskt mycket fokus på de mjuka värdena, säger Adam.
Adam, som själv är uppvuxen i Oskarshamn, flyttar under hösten tillbaka till hemorten tillsammans med sin sambo och son.

– Det känns bra, skönt att komma till en lite mindre stad och att vara närmare familjen, avslutar Adam.

Jobba med oss!

Just nu söker vi kyltekniker och servicetekniker för arbete på OKG och servicetekniker inom ventilation och kyla till Ömangruppen i Oskarshamn. Sista ansökningsdag är 18 juli.

Se alla lediga tjänster och ansök