281 villor

så mycket energi sparade vi under 2017 jämfört med 2012.

*Vilket motsvarar en besparing på 7 025 000kWh (25 000kWh/villa)

Vi sköter vårt – så du kan fokusera på ditt

Det viktigaste för dig är ditt företag eller din verksamhet. Sidoaktiviteter som värme, kyla och ventilation är något som bara ska fungera. Precis så tycker vi också. Vi tar alltid ett helhetsansvar och ser till att allt fungerar precis som det ska, från början till slut.

Nyckeln till hållbarhet

Helheten är viktig. Att kunna få vara med från start till mål. Vi är noga med att göra saker i rätt ordning och utan en stabil grund är det svårt att bygga långsiktiga resultat.

Förebyggande arbete och underhåll är nyckeln till lång hållbarhet. Genom att hålla god koll på våra anläggningar kan vi bidra med en säker drift, utan onödiga utgifter och oplanerade störningar.

Lika viktigt som förebyggande arbete är också uppföljning. Oavsett planerade eller spontana besök, återrapporterar vi alltid till dig via utförliga servicerapporter. För att stärka vår relation, hålls varje år även ett ordentligt möte, där vi diskuterar din privata underhållsplan. Allt för att hålla dig så uppdaterad och involverad som möjligt.

Alltid redo

Trots bevakning och uppföljning, finns det ändå stunder då oplanerade olyckor sker. Hos oss kommer kunderna alltid i första hand och om du har ett akut problem, ser vi till att alltid hjälpa dig så snabbt som möjligt. Vi erbjuder ett journummer där du alltid kan nå oss med dina akuta problem.

Bäst på personlig service

När du samarbetar med oss på Ömangruppen kan du alltid räkna med personlig service. Vi är noga med att behandla våra kunder med respekt och vi erbjuder alltid unika lösningar framtagna just för din verksamhet. Som samarbetspartner får du dessutom en personlig avtalsansvarig, som kan svara på alla dina frågor.


 

Referensprojekt: Service

Ömangruppen viktig del i Vida arena

Plats Växjö
Kund Vida arena
Tjänst Serviceavtal, värme, kyla, befuktning, ventilation och energiuppföljning

Ända sedan anläggningen byggdes år 2011, har Ömangruppen spelat stor roll för Vida arena. Idag finns ett serviceavtal där man löpande sköter de tekniska delarna inom värme, kyla och ventilation.
– Vi har nästan konstant någon tekniker som befinner sig i arenan, säger Robert Skansvik, som är väl insatt projektet.

Samarbetet mellan de båda parterna fungerar mycket bra och man har lyckats skapa en bra och långsiktig relation.
– De kan ringa oss precis närsomhelst och vi kan oftast hjälpa till direkt över telefon, annars ser vi alltid till att skicka dit en tekniker så fort som möjligt, säger Robert Skansvik.

Ömangruppens ansvarsområden på Vida arena utvecklas mer och mer för varje år, och senast installerades en ny kylanläggning till isarna i arenan.


Hur kan vi hjälpa din organisation?

När du anlitar Ömangruppen kan du räkna med professionell och pålitlig hjälp. Vi tar alltid dina problem och förfrågningar på största allvar och du behöver aldrig oroa dig för oväntade händelser eller utgifter.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Ulf Dahlquist
Försäljning
+46-470-70 27 02
ulf.dahlquist@omangruppen.com

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster