Micki Leksaker

Ömangruppen gör Micki leksaker grönare

Plats Gemla
Kund Micki Leksaker
Tjänst Projektering och installation av värmepumpar

Micki leksaker har under de senaste åren haft en stabil tillväxt som skett både organiskt och genom förvärv. I dag har företaget ett drygt 50-tal medarbetare varav merparten jobbar vid huvudkontoret och fabriken i Gemla.
– Hållbarhetsarbete och socialt engagemang är prioriterat i vår verksamhet. Därför vill vi också ta steget fullt ut och värma upp anläggningen med förnybar energi, förklarar Henrik Aronsson.

Micki leksaker är sedan tidigare nöjda med servicen de fått från Ömangruppen och att välja dem igen föll sig naturligt.
– Ömangruppen hjälper oss sedan tidigare med service. De har varit pigga och alerta i den här frågan och har kommit med en hel del idéer. När det sedan var dags för upphandling så var det också deras förslag som var det bästa.

Ulf Dahlquist, försäljningschef på Ömangruppen, konstaterar att intresset för förnybara energilösningar växer.
– Det ligger helt klart i tiden och vi får många förfrågningar från just tillverkningsföretag. Allt fler inser att det går att kapa energikostnaderna rejält, samtidigt som man tar sitt ansvar för miljö och samhälle.

Kontakta ditt närmaste Ömangruppen-kontor så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att spara energi.


Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster