Kalmartravet

KalmarTravet

Ömangruppen värmer upp publiken på Kalmartravet

Plats Kalmar
Kund Kalmartravet
Tjänst Serviceavtal ventilation, värme, kyla, styr- och reglersystem

Kalmartravets kärnverksamhet är travtävlingar, men i anläggningen anordnas även andra event som exempelvis standup-kvällar och after work. De gamla byggnaderna med stora fönsterpartier släpper in mycket oönskad värme och kyla utifrån.

– Vi har stora lokaler och vill ha ett bra inneklimat för våra gäster, men vi vill samtidigt undvika onödig energi­förbrukning för tider när lokalerna står tomma, berättar Magnus Johansson, travbanechef på Kalmartravet.

Ömangruppen sköter underhåll och service av Kalmartravets ventilation och värme- och kylanläggningar med tillhörande styr- och reglersystem. I samband med ombyggnationer 2017 och vid den stora renoveringen av huvudrestaurang Spiken 2018 genomfördes ett antal åtgärder för att minska driftkostnaderna.

– Vi har gjort ett arbete tillsammans under ett antal år med energioptimering och installation av nya ventilationsaggregat. Nu fungerar styrningen bra och vi kan själva ställa in start- och stopptider för ventilationen i lokalerna, berättar Magnus Johansson.

 

Läs mer om Kalmartravets verksamhet på www.kalmartravet.se


Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster