Din hjälpande hand

Det är viktigt att du känner dig trygg. Trygg i din fastighet, och trygg med de som utför ditt arbete. Våra konsulter besitter kunskaper inom många olika områden och kan bidra med personliga lösningar.

Totalentreprenörer

Ömangruppen behärskar all teknik i din fastighet och kan erbjuda totallösningar som täcker allt ifrån värme till kyla och ventilation. Helheten är viktig, och vi ser alltid till att samordna våra installationer, så att det går smidigare för dig att sköta din fastighet. Våra medarbetares goda kunskaper inom installationsservice gör att de kan ta sig an även de svåraste problemen.

Personligt samarbete

Vi finns för dig och lyssnar alltid på dina åsikter och förslag. Tillsammans skapar vi lösningar som passar just din fastighet. Inget problem är det andra likt och vi är duktiga på att hitta nya, innovativa lösningar. Våra lösningar är kostnadseffektiva, energismarta och framförallt miljövänliga.

Konsulttjänster

För att nå fram till ett så bra resultat som möjligt erbjuder vi en mängd olika konsulttjänster.

Projektering

Vid ombyggnad, tillbyggnad eller nybyggnad erbjuds projektering, där vi sammanställer allt i form av 2D-och 3D ritningar.

Projektledning

Inom våra kompetensområden kan vi erbjuda samordning och bevakning av projekt.

Injustering och mätning

Vi kan erbjuda injustering av ventilation, värme och kylsystem samt även mätning av olika media som bl.a. vätska, gas och fukt.

Besiktning och kontroll

Vi utför en rad olika typer av besiktningar och kontroller, exempelvis energideklarationer och entreprenadbesiktningar.

Hur kan vi hjälpa din organisation?

När du anlitar Ömangruppen kan du räkna med professionell och pålitlig hjälp. Vi tar alltid dina problem och förfrågningar på största allvar och du behöver aldrig oroa dig för oväntade händelser eller utgifter.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Ulf Dahlquist
Försäljning
+46-470-70 27 02
ulf.dahlquist@omangruppen.com

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster