Samarbete med utbildningar

Det finns en stor efterfrågan på kunskap om energisystem i fastigheter. Kunskap om hur man skapar ett bra inomhusklimat samtidigt som man minskar energianvändningen kommer att bli allt viktigare i framtiden. Vi på Ömangruppen vill självklart bidra till att fler framtida kollegor utbildas och får den kompetens som efterfrågas av våra kunder. Därför samarbetar vi med olika utbildningsföretag och skolor i regionerna där vi är verksamma. 

TUC Yrkeshögskola

Ett mångårigt samarbete där vi är representerade i ledningsgruppen för Energiingenjörsprogrammet på TUC i Tranås, samt i ledningsgruppen för VVS-ingenjörsprogrammet i Jönköping/Huskvarna. Vi har vid olika tillfällen gästföreläst på utbildningarna och tagit emot LIA-praktikanter.

Teknikum

Teknikum är en gymnasieskolan i Växjö där vi sitter med i programrådet för El- och energiprogrammet samt är med i planeringen när de utvecklar innehållet i  VVS- och fastighetsprogrammet.

Sunnerbogymnasiet

Sunnerbogymnasiet i Ljungby har vi varit och gästföreläst och bland annat berättat om möjligheten till traineeplats hos oss.

 

Mer om traineeplatser och praktik

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster