Trainee och praktik

Om du är i början av din karriär som tekniker erbjuder vi en gedigen traineeutbildning. Utbildningen pågår i 12 månader och efter avslutad utbildning är målet att kunna erbjuda en tillsvidareanställning och fortsatt utveckling.

Traineeutbildningar ges på alla våra kontor och startar normalt under hösten varje år. Hittills har vi erbjudit fyra stycken traineeutbildningar, som alla har fallit mycket väl ut. Vi på Ömangruppen ser det som positivt att plocka in unga aspirerande tekniker i företaget, som kan komma med nya synsätt och infallsvinklar.

Vi samarbetar med skolor och utbildningsföretag i vår närhet och kan därför även erbjuda både praktik och LIA-platser på alla våra kontor. Praktikanter inom el, värme, kyla, ventilation, automation och energi är de vi främst tar emot. Men även andra områden kan förekomma. Hos får du alltid en lärorik och givande praktiktid, som ger dig en bra inblick i arbetslivet.

Utvecklas inom företaget

Mathias Henningsson började på Ömangruppen som trainee 2013. Under sina år i företaget har han gått ett antal utbildningar och idag jobbar han som servicetekniker. Han är också mentor till nya kollegor.

Är du vår nya talang?

Oavsett om du är intresserad av praktik, trainee eller en tjänst hos oss är du alltid välkommen att skicka in din ansökan eller intresseanmälan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi svarar gärna på dina frågor rörande karriär och anställning.

Välkommen till Ömangruppen!

Rebecca Rizzo
HR-chef
+46 36-330 05 61
rebecca.rizzo@omangruppen.com

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster