Sebastian Bondesson

“Jag har utvecklats väldigt mycket”

Namn: Sebastian Bondesson | Yrke: Servicetekniker | Ålder: 19 | Ort: Malmö

Sebastian Bondesson arbetar som servicetekniker på Ömangruppen i Malmö. Han är en av de tekniker som anställdes efter kampanjen för att hitta Framtidens medarbetare till branschen. Här berättar han om sin första tid på företaget och varför han trivs så bra på jobbet.

Varför valde du att börja på Ömangruppen?

– Jag började på Ömangruppen i november 2018. Jag sökte efter ett nytt jobb och hittade då Ömangruppen och såg att de sökte framtidens medarbetare. Jag hade hört bra saker om företaget så då passade jag på att ta chansen.

Hur har du utvecklats inom företaget?

– I början jobbade jag alltid tillsammans med andra kollegor och det gör jag mycket fortfarande. Jag har utvecklats väldigt mycket. Hittills har jag gått en grundläggande ventilationsutbildning, utbildning i heta arbeten, fallskyddsutbildning och jag ska snart gå en liftutbildning.

Vad tycker du om att arbeta på Ömangruppen?

– Det är ett bra företag med bra kollegor som tar hand om dig när du är ny. Det är ett företag som växer, vilket gör att det finns utvecklingsmöjligheter, det känns riktigt bra.

Vilka egenskaper krävs för att klara jobbet?

– Du måste kunna ta egna initiativ, du jobbar ofta själv och behöver vara lite av en problemlösare.

Skulle du rekommendera någon att söka jobb hos Ömangruppen?

– Absolut! Det är ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda och det känns nästan som vi är en familj.

Hur tänker du kring framtiden?

– Jag vill fortsätta utvecklas och bli en mer självgående servicetekniker och i framtiden kanske satsa på en roll som projektledare när jag lärt mig detta jobbet bättre och samlat på mig mer erfarenhet.

Se hela intervjun med Sebastian i filmklippet ovan.

 

Vill du jobba med oss på Ömangruppen?
Se alla lediga tjänster 


Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster