Framtidens medarbetare

Vi söker nu framtidens medarbetare som vill jobba med energi-, teknik- och miljöfrågor. Du kan utgå från något av våra kontor i Jönköping, Gislaved, Nässjö och Borås. Tillsammans hittar vi en lösning som funkar för dig så att du får bra möjligheter att utvecklas.

I rekryteringarna lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Det viktigaste är att du är nyfiken, har ett teknikintresse och gillar att ha kundkontakt. Vi erbjuder ett anpassat introduktionsprogram där alla som blir antagna får de utbildningar som behövs för att klara jobbet samt en rutinerad kollega som mentor. Målet är att du efter introduktionsperioden ska kunna arbeta självständigt som Servicetekniker hos Ömangruppen. Med den grunden kan du sedan utvecklas och växa inom företaget.

>> Starta din karriär hos oss! 

Vill du veta mer?

Om du har frågor kring tjänsterna i Jönköping, Gislaved, Nässjö och Borås är du välkommen att kontakta Mattias Park, regionchef.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Ansök här

Mattias Park
Regionchef
+46-36-34 40 54
mattias.park@omangruppen.com

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster