Framtidens medarbetare

Vi söker framtidens medarbetare som vill jobba med energi, teknik och miljöfrågor i Skåne. Vi välkomnar gärna dig som är nyfiken på att byta till denna bransch. Tillsammans hittar vi en lösning som funkar för dig så att du får bra möjligheter att utvecklas. Du kan utgå från något av våra kontor i Lund, Malmö och Landskrona. Målet är att du efter introduktionsperioden ska kunna arbeta självständigt som servicetekniker eller montör inom Ömangruppen.

I rekryteringarna lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Det viktigaste är att du är nyfiken, har ett teknikintresse och gillar att ha kundkontakt. Vi erbjuder ett anpassat introduktionsprogram där alla som blir antagna får de utbildningar som behövs för att klara jobbet samt en rutinerad kollega som mentor. Med den grunden kan du sedan utvecklas och växa inom företaget.

Läs mer och ansök

Vill du veta mer?

Om du har frågor kring tjänsterna i Lund, Malmö och Landskrona är du välkommen att kontakta Patrik Syde, regionchef.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Ansök här

Patrik Syde
Patrik Syde
+46 46-378 08 50
patrik.syde@omangruppen.com

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster