30+ 

utbildningar inom Ömangruppen Academy. 

Passion för medarbetare

Varje dag arbetar vi hårt för att utvecklas och vi strävar hela tiden framåt. Vår ambition är att både företaget och våra medarbetare ska växa och vi vill att du som medarbetare ska få en lärorik tid hos oss, där du känner dig stimulerad och behövd.

När vi arbetar gör vi det alltid med största möjliga fokus och professionalitet. Vi är måna om kvalitet och service och ser alltid till att leverera på högsta nivå. Våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med vårt arbete. Kundrelationer och kompetens spelar en central roll hos oss.

Våra värderingar

Ömangruppen är ett värderingsstyrt företag. Våra värderingar skapar inte bara en gemenskap och vi-känsla, utan styr också hur vi arbetar i vardagen.

Personliga
Vi tar ansvar både som individ och team. Vi arbetar med stort engagemang för att uppnå gemensamma mål.

Nytänkande
Vi drivs av möjligheter till förbättring och utveckling. Vi är nytänkande inom teknik och erbjuder alltid den bästa lösningen.

Professionella
Vi håller vad vi lovar och utför rätt saker i rätt tid, både externt och internt. Vi är tillgängliga och uppträder korrekt.

Fördelar och förmåner

För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs med ditt jobb, både med arbetsuppgifterna och med kollegorna och organisationen i stort. Vi vill att du ska känna dig som en del av Ömangruppen, det personliga och trygga företaget. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg anställning med bra villkor och förmåner.

Här får du bland annat:

  • Introduktion för nyanställda
  • Interna och externa utbildningar
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Ersättning vid föräldraledighet
  • Arbetstidsförkortning
  • Företagshälsovård och hälsokontroller
  • Rekryteringsbonus vid tips på kandidat för specialisttjänster
  • Kaffe, te och frukt på kontoret

Passion för miljö

Ömangruppen har stort fokus på miljö och klimat. Vi vill att kommande generationer ska kunna njuta av vår planet. Som medarbetare på Ömangruppen är det viktigt att du vill vara med och göra skillnad för framtidens klimat. Hela koncernen är miljödiplomerad och vi arbetar enligt miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. Mer om vårt miljöarbete.

Vill du jobba med oss?

Kolla in våra lediga tjänster. Om det inte finns någon utannonserad tjänst som passar dig så är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster