30+ 

utbildningar inom Ömangruppen Academy. 

Passion för medarbetare

De senaste åren har Ömangruppen vuxit och utökat sin verksamhet rejält och resan slutar inte här. Vi är ständigt på jakt efter nya kompetenser och talanger, som kan utvecklas och växa tillsammans med oss.

På Ömangruppen värnar vi om vår personal. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs med ditt jobb, inte bara med dina arbetsuppgifter utan även med dina kollegor och organisationen i stort. Vi vill att du ska känna dig som en del av Ömangruppen, det personliga och trygga företaget.

När vi arbetar gör vi det alltid med största möjliga fokus och professionalitet. Vi är måna om kvalitét och service, och ser alltid till att leverera på högsta nivå. Våra kunder ska känna sig trygga och framför allt nöjda med vårt arbete. Kundrelationer och kompetens spelar en central roll hos oss.

Passion för miljö

Ömangruppen har valt att lägga stort fokus på miljö och klimat. Vi vill att många kommande generationer framöver ska kunna njuta av vår planet. Som medarbetare på Ömangruppen är det viktigt att du har intresse och passion för miljö och vill vara med och göra skillnad för framtidens klimat.

Utveckling framåt

Ömangruppen är ett expanderande företag. Varje dag arbetar vi hårt för att utvecklas och hela tiden sträva framåt. Tillväxt är viktigt och vi lägger mycket resurser på att utbilda och utveckla våra medarbetare. Vi vill att du ska få en lärorik tid hos oss, där du alltid känner dig stimulerad och behövd.

Är du vår nya talang?

Oavsett om du är intresserad av praktik, trainee eller en tjänst hos oss är du alltid välkommen att skicka in din ansökan eller intresseanmälan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi svarar gärna på dina frågor rörande karriär och anställning.

Välkommen till Ömangruppen!

Rebecca Rizzo
HR-chef
+46 36-330 05 61
rebecca.rizzo@omangruppen.com

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster