Ventilation

Vi har lång erfarenhet av att skapa effektiva lösningar för inomhusklimat och säkerställer att dina anläggningar uppfyller de krav som ställs på inneklimat. De system och lösningar vi levererar är kostnadseffektiva med låg energiförbrukning och minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi kan hjälpa dig med luftbehandlingsinstallationer för bostäder, kontor, offentliga och kommersiella lokaler. Ömangruppen har också lång erfarenhet av samarbeten inom industriella miljöer, bland annat process- bearbetnings- och tillverkningsindustrin. Det gör att vi kan erbjuda specialistkunskaper inom exempelvis ytbehandling, stofthantering, formpressning och renrum.

Hur kan vi hjälpa din organisation?

När du anlitar Ömangruppen kan du räkna med professionell och pålitlig hjälp. Vi tar alltid dina problem och förfrågningar på största allvar och du behöver aldrig oroa dig för oväntade händelser eller utgifter.

Kontakta ditt närmaste kontor så berättar vi mer.

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster