Värme

Vi har många års erfarenhet av VS-system och våra skickliga ingenjörer och VS-tekniker kan hjälpa till med allt inom vatten, värme och sanitet, från projektering och konstruktion till installation och service.

System för en fastighets mediaförsörjning är en stor investering. Oavsett om du har installerat en enklare eller mer avancerad anläggning är det viktigt för funktionen att genomföra regelbundna kontroller och serviceåtgärder.
Vi kan erbjuda dig installation och underhåll av din anläggning. Vi har kunskaperna, verktygen och konstruktörer med spetskunskap och erfarenhet. När du anlitar oss får du en komplett slutprodukt med allt du behöver. Vi är flexibla och ger dig den tekniska lösning som motsvarar ditt behov. Vi ställer också hårda krav på både kvalitet i utförandet och på de produkter vi använder.

Hur kan vi hjälpa din organisation?

När du anlitar Ömangruppen kan du räkna med professionell och pålitlig hjälp. Vi tar alltid dina problem och förfrågningar på största allvar och du behöver aldrig oroa dig för oväntade händelser eller utgifter.

Kontakta ditt närmaste kontor så berättar vi mer.

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster