Kyla

Vi ser till att ditt kylsystem fungerar som det ska, med hänsyn till både miljö och ekonomi. Vi hjälper dig med allt från installationer av nya system till service och underhåll. Vi erbjuder tjänster som projektering, konstruktion, installation och service av kyl- och frysanläggningar, värmepumpar och luftkonditionering.

Vi utför installationer och service av alla typer av kylanläggningar och värmepumpsanläggningar i kommersiella fastigheter, såväl som inom industri, offentliga fastigheter, bostadsfastigheter och livsmedelsanläggningar. Vi ser helheten och arbetar ständigt för att dina anläggningar ska ha så låg energiförbrukning som möjligt.
Vi ser till att din anläggning uppfyller alla lagar och krav och att installationen fungerar optimalt under den tekniska livslängden. Vi väljer alltid att erbjuda våra kunder energieffektiva installationer med minsta möjliga påverkan på den yttre miljön.
När det gäller livsmedelskyla hjälper vi livsmedelsbutiker och mjölkproducenter i hela sydöstra Sverige. Utöver serviceåtaganden tar vi hand om hela processen från konstruktion till installation och drifttagning av kyl- och frysanläggningar, där vi prioriterar valet av köldmedel som påverkar ozonet i atmosfären minimalt.

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster