Energi

Vi hjälper till med elinstallationer i fastigheter där vi levererar värme, ventilation och kylsystem. Solcellsanläggningar är ett hållbart alternativ för att kunna producera el som fastigheten förbrukar. Vi kan erbjuda ett helhetskoncept där solcellsinstallation integreras med lösningarna för ventilation, kyla, VVS och el.

Solcellsanläggningar är en av de viktigaste källorna för förnybar energi. Allt fler fastighetsägare vill investera i solenergi för att bidra till en bättre miljö och samtidigt göra en lönsam investering. Installation av solceller bidrar till att fastighetens värde ökar, driftkostnaderna sänks och företaget får en starkare miljöprofil.
Vi planerar in solpanelerna som en del av hela systemet för ventilation, kyla, VVS och el vilket gör att solenergianläggningen får en trygg drift och hög energieffektivitet.

Hur kan vi hjälpa din organisation?

När du anlitar Ömangruppen kan du räkna med professionell och pålitlig hjälp. Vi tar alltid dina problem och förfrågningar på största allvar och du behöver aldrig oroa dig för oväntade händelser eller utgifter.

Kontakta ditt närmaste kontor så berättar vi mer.

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster