2021 

blev hela PropTech Sweden-koncernen Miljödiplomerad 

Kvalitet i varje led

Vi tror på kvalitet. Att de bästa och mest hållbara lösningarna skapas när man använder sig av högsta möjliga standard. När vi utför installationer håller vi därför alltid största fokus och ser till att leverera ett felfritt resultat som håller i många år.

Värme

Vi kan hjälpa dig med alla typer av värme- och sanitetsinstallationer, från enklare värmesystem till avancerade industriella lösningar med värme och förnybar energi.

Energi

Vi utför installationer i fastigheter där vi levererar värme, ventilation och kylsystem. Genom att integrera solceller i helhetslösningen kan vi ge din fastighet en hållbar energiförbrukning.

Ventilation

Vi skapar bästa möjliga inomhusklimat för bostäder, kontor, offentliga och kommersiella lokaler. Vi har också lång erfarenhet av kostnadseffektiva ventilationslösningar för industrimiljö.

Automation

Vi erbjuder helhetslösningar inom fastighetsautomation för värme-, ventilation-, och kylsystem. Vi kan hjälpa till med både standardlösningar och speciallösningar med webbövervakning.

Kyla

Vi kan hjälpa dig med installation av klimat-, kyl och värmepumpsanläggningar till olika typer av fastigheter. Vi utför även särskilda lösningar för exempelvis ishallar, simhallar och klimatkammare.

Vi besitter kunskap

På Ömangruppen arbetar det 200 medarbetare med många olika kompetenser. Tack vare vår breda personalstyrka kan vi erbjuda installationer i olika typer av lokaler och fastigheter. Allt från industrier till ishallar, butiker och kontorslokaler.

Våra medarbetare har arbetat länge i branschen och har genom åren stött på en uppsjö av olika problem och inte minst lösningar. Vår långa erfarenhet gör att vi snabbt och professionellt kan hjälpa dig med dina specifika problem.

Tror på kvalitet

Att ha produkter som håller länge, har en låg driftkostnad och som framförallt gör en liten påverkan på klimatet, är viktig för oss. Vi ställer höga krav på våra leverantörer vad gäller kvalité, service, leveranssäkerhet och dokumentation. De produkter vi väljer ska vara uppbyggda med standardkomponenter för att garantera utbytesmaterial.

I vår bransch ändras ständigt tekniken och för oss är det viktigt att hänga med i utvecklingen och alltid kunna erbjuda de senaste lösningarna på marknaden. Samtidigt som vi är noga med att underhålla de produkter vi redan har.

Samverkan leder till framgång

Vi tycker om helhetslösningar och oavsett vilket problem du har, finns vi med från start till mål. För att nå god kvalitét och bra säkerhet erbjuds kompletta lösningar med egna konstruktörer, montörer och tekniker.

Vi är noga med att arbeta med produkter som kan samarbeta bra tillsammans, detta för att kunna få ner både energiförbrukningen och driftkostnaderna.

Självklart kan vi utföra punktinsatser eller specialuppdrag utefter dina personliga behov.


Referensprojekt: Installation

Ömangruppen gör Micki leksaker grönare

Plats Gemla
Kund Micki Leksaker
Tjänst Projektering och installation av värmepumpar

Micki leksaker har under de senaste åren haft en stabil tillväxt som skett både organiskt och genom förvärv. I dag har företaget ett drygt 50-tal medarbetare varav merparten jobbar vid huvudkontoret och fabriken i Gemla.
– Hållbarhetsarbete och socialt engagemang är prioriterat i vår verksamhet. Därför vill vi också ta steget fullt ut och värma upp anläggningen med förnybar energi, förklarar Henrik Aronsson.

Micki leksaker är sedan tidigare nöjda med servicen de fått från Ömangruppen och att välja dem igen föll sig naturligt.
– Ömangruppen hjälper oss sedan tidigare med service. De har varit pigga och alerta i den här frågan och har kommit med en hel del idéer. När det sedan var dags för upphandling så var det också deras förslag som var det bästa.

Ulf Dahlquist, försäljningschef på Ömangruppen, konstaterar att intresset för förnybara energilösningar växer.
– Det ligger helt klart i tiden och vi får många förfrågningar från just tillverkningsföretag. Allt fler inser att det går att kapa energikostnaderna rejält, samtidigt som man tar sitt ansvar för miljö och samhälle.

Kontakta ditt närmaste Ömangruppen-kontor så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att spara energi.


Hur kan vi hjälpa din organisation?

När du anlitar Ömangruppen kan du räkna med professionell och pålitlig hjälp. Vi tar alltid dina problem och förfrågningar på största allvar och du behöver aldrig oroa dig för oväntade händelser eller utgifter.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Ulf Dahlquist
Försäljning
+46-470-70 27 02
ulf.dahlquist@omangruppen.com

Aktuellt

Ömangruppen söker nya talanger

Just nu letar vi efter ny personal som kan hjälpa till att stärka upp vårt team av duktiga medarbetare. För tillfället har vi flera lediga tjänster inom olika arbetsområden. Ta reda på om någon av dem passar just dig…

lediga tjänster