Nyhet

A6 Center. Nytt prestigeuppdrag för Ömangruppen.

Nyhet 02 juni, 2016

När A6 Center ska byggas om går affären till en lokal aktör. Ömangruppen får förtroendet att ansvara för luftbehandling och automation till ett värde av 30 miljoner kronor.

– Vi har återigen fått ett kvitto på att vi har resurserna och kompetensen som krävs för att driva stora projekt, säger Peter Arvidsson, VD för Ömangruppen.

 

A6 Center har länge varit en av Jönköpingsregionens stora shoppingmagneter. Nu är köpcentret föremål för en omfattande upprustning. Om- och tillbyggnaden genomförs i tre etapper och beräknas pågå fram till och med september 2019.

– Ömangruppen får ansvaret för luftbehandling och automation, ett uppdrag motsvarande 30 miljoner kronor. Den första etappen är i gång, och vi arbetar nu med projekteringen med ambitionen att påbörja arbetet efter sommaren, förklarar Peter Arvidsson.

Prestigeuppdraget på A6 Center är det tredje av samma kaliber på kort tid. Sedan tidigare står det klart att Ömangruppen också är med vid byggnationen av Växjös nya samlingspunkt ICON Växjö. Parallellt arbetar man med den omfattande renoveringen av Trollehöjdskolan i Mullsjö:

– Det handlar om tre stora uppdrag med helt olika karaktär, som ger oss möjlighet att demonstrera bredden i Ömangruppens kompetens. Utvecklingen ligger i linje med vår strategi och ger oss en god kontinuitet som gör det möjligt för oss att utveckla verksamheten vidare.

 

För mer information, vänligen kontakta

Peter Arvidsson, VD Ömangruppen
0708-16 55 40

peter.arvidsson@omangruppen.com