person

E-vakt

start / “Här finns en bra sammanhållning och gemenskap”
kyltekniker
21 april 2022

“Här finns en bra sammanhållning och gemenskap”

Namn: Haris Puskar
Ålder: 25
Ort: Nässjö

Efter att Haris tog examen från VVS- och fastighetsprogrammet år 2014 började han jobba som trainee på Ömangruppen. Anställningen övergick senare i en tillsvidaretjänst och han jobbade på företaget i två och ett halvt år innan han sökte sig vidare. Nu har han valt att komma tillbaka till Ömangruppen.

– Jag fick jobba väldigt mycket med ventilation och valde att byta arbetsplats för att få jobba mer med kyla. Efter att jag slutade har jag jobbat på några olika företag, men det har inte riktigt blivit som jag har tänkt mig. Jag har alltid haft en god kontakt med Ömangruppen och flera personer som jobbar här som har tipsat mig om att komma tillbaka, så nu bestämde jag mig för att höra av mig.

Varför valde du att komma tillbaka?

– Det är ett bra företag. Kollegorna är en stor del i det, här finns en bra sammanhållning och gemenskap.

Har företaget förändrats sedan du jobbade här?

– Det är mycket nytt här sen sist, men också många kollegor som jobbar kvar. Företaget har vuxit, men i Nässjö är det ungefär detsamma.

Vad är det bästa med ditt jobb idag?

– Det är bra chefer här och helheten fungerar. Det är också väldigt mycket frihet, man får ta så mycket ansvar man vill ha. Man lär sig nya saker hela tiden och hittar bättre sätt att tackla problemen.

Vilka egenskaper krävs för att jobba som kyltekniker?

– Det är en fördel om man är problemlösare och har tålamod. Det blir mycket felsökning.

Hur tänker du kring framtiden?

– Jag tänker att jag ska etablera mig nu och bygga kontakterna med mina kunder. Jag tar gärna mer ansvar i ledande roller framöver om jag får möjlighet. Jag tänker långsiktigt och vill köra på med stabilitet och jag tror att det finns möjligheter att utvecklas inom Ömangruppen.


Vill du jobba med oss? 

Skicka in en ansökan